Stockholmsbuss - när du behöver hyra buss

Vi tror på personlig service och omtanke om kunden och det är det som gjort oss till ett av de mest populära bussbolagen i Stockholm inom beställningstrafik.

Vår verksamhet kan sammanfattas i tre enkla ord, omtanke, service och komfort. Vi strävar alltid efter att vara bättre än alternativet. Och det har vi gjort ända sedan företaget bildades 1989.

 

Bussar

Alla våra bussar är moderna turistbussar av årsmodell 2011 och senare. De har plats för 16-54 personer och det är ställbara bussfåtöljer och säkerhetsbälten på alla platser.

Ombord finns förstås AC, toalett, DVD-spelare, kaffemaskin, kylskåp samt ljudanläggning med mikrofon, CD-spelare och radio. Att bussarna även är utrustade med ABS-bromsar, brandsläckare och nödhammare är självklart. Vintertid använder vi vinterdäck.

Läs mer

Personal

Vår viktigaste personal är våra förare. De är proffsiga män och kvinnor som vet vad ordet kundservice innebär. De har alla lång erfarenhet av att köra buss och kan därför hantera sin buss i alla väglag och situationer.

För personalen på kontoret är den viktigaste målsättningen att du som kund alltid får ett trevligt och personligt bemötande. Här på vår webbsida hoppas vi kunna ge svar på de flesta frågor.

Miljö

Vår miljö är viktig. Stora fordon som t.ex. bussar släpper ut en del otrevliga avgaser, men ändå mycket mindre än vad tio bilar tillsammans gör. Därför är buss ett bra alternativ. Vi använder det bästa bränsle som petroleumindustrin kan erbjuda och vi väljer miljögodkända kemikalier vid all typ av rengöring, både på in- och utsidan.

Alla våra fordon är godkända att färdas inom de miljözoner som myndigheterna infört i Sveriges storstäder.

Vi är medlem i följande organisationer

- Svenska Bussbranschens Riksförbund

- Företagarna

- Stockholms Handelskammare