Du använder en föråldrad internetläsare. För en snabbare, säkrare och bättre surf-upplevelse, uppgradera gratis nu.

Res tryggt med oss!

Vi ser nu att allt fler av både gamla och nya kunder känner sig trygga att resa med Stockholmsbuss även under Covid -19 tider.

Till skillnad emot kollektivtrafiken, så är det du som kund som bestämmer hur många och vilka som ska åka i bussen som du bokat hos oss.

Vi har också lärt oss hur vi säkrar våra transporter på ett effektivt sätt, vilket gör att du kan känna dig trygg när du bokar en transport eller utflykt med oss. Känner du dig tveksam så rådgör med oss, på mail eller telefon du till oss, så hjälper vi dig med planeringen 😊

Under COVID-19 har vi kostnadsfri avbokning ända fram till 48h innan avgång. Du ska alltid känna dig trygg när du åker med oss. Därför ser vi alltid till att hålla avstånd ombord, spärra av säten vid behov och undvik onödig kontakt med föraren. Våra bussar är utrustade med alcogel och städas noga dagligen. På & avstigning sker alltid via mitt-dörren. I de små bussarna (med endast en dörr) har vi valt att installera skyddsglas mellan förarplats och passagerarplatserna för att skydda våra gäster och förare, samt undvika onödig kontakt.

Res tryggt med oss!