Du använder en föråldrad internetläsare. För en snabbare, säkrare och bättre surf-upplevelse, uppgradera gratis nu.

StockholmsBuss - när du behöver hyra buss

Vi tror på personlig service och omtanke om kunden och det är det som gjort oss till ett av de mest populära bussbolagen i Stockholm inom beställningstrafik. Du bestämmer vart, när och hur - vi löser transporten med buss & chaufför!

Vår verksamhet kan sammanfattas i tre enkla ord, omtanke, service och komfort. Vi strävar alltid efter att vara bättre än alternativet. Och det har vi gjort ända sedan företaget bildades 1989.

 

Bussar

Alla våra bussar är moderna turistbussar med 11 - 78 platser. Det är ställbara bussfåtöljer med säkerhetsbälten på alla platser, läs mer.
Vi har garage i Tyresö och Sollentuna. 

 

Personal

Vår viktigaste tillgång är våra förare. De är professionella kvinnor och män som vet vad varje enskilt uppdrag innebär, att alla kunder är unika och har sina egen önskemål. De har alla lång erfarenhet av att köra buss och kan därför hantera sin buss i alla väglag och situationer. Vi har kontinuerliga utbildningar vad det gäller säkerhet, halkkörning, HLR mm.

För oss på kontoret är den viktigaste målsättningen att du som kund alltid får ett personligt och professionellt bemötande. Här på vår webbsida hoppas vi kunna ge svar på de flesta frågor, men självklart är du alltid välkommen att ringa eller maila oss vid funderingar 08-623 03 80 / info@stockholmsbuss.se

Vår trafikledning och administration finns på vårt kontor i Sundbyberg. 


Miljö

Vårt engagemang för miljön är stort. Allt vi gör på Stockholmsbuss är med hänsyn för miljön. 
Allt från sopsortering på kontoret till att vi driver vår depå/garage med solcellsenergi. 
Självklart tankar vi våra bussar med det miljövänliga samt fossilfria bränslet HVO för att minska utsläppet av partiklar. 
Vår vision är att bli ett av Sveriges miljövänligaste bussbolag.

Alla våra fordon är godkända att färdas inom de miljözoner som myndigheterna infört i Sveriges storstäder.

Läs vår miljöpolicy här!

 

Vi är medlem i följande organisationer
    • Sveriges Bussföretag
    • Stockholms Handelskammare
    • Kammarkollegiet