Du använder en föråldrad internetläsare. För en snabbare, säkrare och bättre surf-upplevelse, uppgradera gratis nu.

Våra uppdrag

Vår specialitet är beställningstrafik. Det har det varit ända sedan företaget hade sitt första uppdrag 17 maj 1989. Varje dag hjälper vi företag, organisationer, skolor, privatpersoner, myndigheter och idrottsföreningar med att förflytta människor mellan olika platser. Alltid med bekväma turistbussar.

Vårt mål är att alltid vara bättre än alternativet. Det är vi genom omtanke, service och komfort. Får vi visa det för dig också?

Turistgrupper/Resebolag  

Vill ni och era gäster uppleva vårt vackra Stockholm, kanske med en Panoramatur där vår guide tar er runt de sammanlänkande Stockholmsöarna i någon av våra moderna turistbussar? Varför inte ett besök på vårt historiska Vasamuseum, eller få en inblick i ABBA-gruppens karriär genom att besöka ABBA museet, samt fotostopp över vår vackra stad från Fjällgatan?

Ni kan även besöka det Kungliga Slottet eller kanske ett besök på Stadshuset med Blå Hallen där självaste Nobelfesten äger rum, som för övrigt vårt systerbolag Delfinbuss har hedersuppdraget att utföra transporterna för varje år.

Varför inte ta en solig promenad på Skansen? - Vandra bland de gamla husen som tagna ur vårt kulturarv från bondesamhället i denna fantastiska utomhusmiljö fylld av djurliv?

Som avslut strosa längs de kullerstens beklädda gatorna i Gamla stan, se den historiska plats där över 80 personer miste livet (Stockholms blodbad), handla lyxiga chokladpraliner, smaskiga lakritsbåtar och dessutom fika på Stockholms äldsta fik?

Självklart hjälper vi er även med guide-bokningar och museumbiljetter.

 

Företag

När personalen ska transporteras till exempelvis en konferens är bussen ett utmärkt alternativ. Åka buss är praktiskt, bekvämt och miljövänligt. Bussen tar er från dörr till dörr och dessutom kan ni umgås och ha trevligt tillsammans under resan.

Ombord finns förutom toalett, kaffemaskin, kylskåp och DVD-spelare. Vi har även musikinkoppling för att du ska kunna spela din egen musik på turen (från smartphone), CD-spelare samt ljudanläggning med mikrofon och radio. Vill ni ha hjälp att hålla deltagarnas koncentration uppe kan vi ordna smörgåsar, juice och frukt mm.


Idrottsföreningar

Visst är det väl roligare att ladda inför matchen tillsammans? Åk med oss till nästa bortamatch och få upp stämningen i laget redan på vägen dit. Ska ni vara borta flera dagar är bussen praktisk när ni ska förflytta er mellan hotell och idrottshall.

Åker ni ofta buss kan vi diskutera ett samarbetsavtal.
Kontakta oss för mer information.


Pensionärsföreningar

Ska er förening eller veteranklubb åka på utflykt? Vi erbjuder bekväma turistbussar och våra chaufförer har alltid en hand över om någon behöver lite extra hjälp för att komma ombord. Rullatorer placerar vi i bussens bagageutrymme under färd och plockar fram igen så snart de behövs.

Är du själv och önskar boka dig på en gruppresa så har väl inte missat vår resebyrå SällskapsResor? Vi har ett stort utbud av endags- och flerdagarsresor inom Sverige och Norden!

Privata event

Planerar du för din lyckliga bröllopsdag, en härlig fest eller någon annan tillställning där du önskar skjutsa dina gäster till och från evenemanget?  Vi hjälper dig ta hand om allt ifrån de mindre till de större sällskapen!