Du använder en föråldrad internetläsare. För en snabbare, säkrare och bättre surf-upplevelse, uppgradera gratis nu.

Ambulansförare för COVID-19 uppdrag.

Efter Coronautbrottet så har världen förändrats, vissa förlorar jobbet, vissa blir sjuka, någon annan förlorar en nära vän eller familjemedlem, ingen går oberörd ur den kris som vi nu genomgår.

Alla måste hjälpas åt för att skydda oss själva och varandra. Om någon blir smittad vill även vi försöka bidra med våra kunskaper och hjälpa till med de resurser vi har. Därför har ett antal av  våra förare valt att utbilda sig till ambulansförare (för COVID-19 patienter). Detta för att vi redan har chaufförsgenerna i blodet, så det passar oss som handen i handsken och att få möjlighet att bidra och hjälpa till ytterligare i dessa svåra tider.

Idag och just nu ser ni troligtvis inte våra majestätiska fordon på stan, som tidigare handfast framfördes av våra stolta yrkesförare, utan istället kommer ni få se våra medarbetare i någon av regionens gula covid-19 ambulanser. Vi vill tacka för att vi får en möjlighet att hjälpa till.

Dessa förare kommer ju givetvis tillbaka som busschaufförer så fort pandemin är över, och våra övriga förare kör er ju gärna i våra bussar redan idag. Vi längtar efter att få se alla våra stolta chaufförer ratta våra bussar genom stadens gator med er som passagerare snart igen!

Vi gillar vårt jobb och det märks!

Ambulansförare för COVID-19 uppdrag.